Parhaat marjaherkut kypsyvät aivan lähelläsi!

Kasvatan Sinulle maukkaita ja erittäin korkealaatuisia marjoja, joita riittää syksyyn asti. Meillä maistuu aina kesä!

Tervetuloa marjatarhaamme Kauhavan Viinikan kylälle. Täällä mansikat,  vadelmat ja pensasmustikat kypsyvät katteen alla suojassa sateelta ja kylmiltä tuulilta. Siksi marjamme ovat suuria ja kauniita ja maistuvat ihanilta.

Tule käymään talossa – näet itse, kuinka toimimme. Vohvelikahviosta tulvahtaa vastaan herkkujen tuoksu, ja tilamyymälästä voit tuoreiden marjojen lisäksi poimia hienoja marjatuotteita kotiin tai lahjaksi. Maalaistalon pihapiirissä viihtyvät myös perheen pienimmät.

Lämpimät kiitokset kaikille asiakkaillemme mukavasti sujuneesta  kesästä 2020!

Joulun alla miltei kaikki markkinatapahtumat ovat peruttu, vaan glögipadat ovat porisseet, hillokattilat kiehuneet ja mehupuristimet laulaneet, kun iloksenne on valmisteltu runsasta kattausta jouluisia marjaherkkuja. Pakkaamme mukaan vadelmaglögiä, kuohujuomia, mehuja, hilloja sekä lahjapakkauksia, ja suuntaamme alueemme kauppojen eteistiloihin myymään tuotteita joulun alla. Näistä aikatauluista ilmoittelemme lisää -naamakirjassa


Tilamme joulumyymälä palvelee la-su 12-13.12.2020 klo 12-17 sekä muulloin sopimuksen mukaan. Ota maski mukaan, ja lämpimästi tervetuloa jouluiseen tunnelmaan!

Alkoholiton kuohujuoma

 Annin Marjatarha

Pyysalontie 278
62200 Kauhava

Arja Raatikainen ja Reijo Laakso
p. 044 080 4005
anni@marjatarha.fi