Parhaat marjaherkut kypsyvät aivan lähelläsi!

Tule käymään kesän makeimmassa mansikkapaikassa! Kasvatamme Sinulle maukkaita ja erittäin korkealaatuisia marjoja, joita riittää syksyyn asti.

Tervetuloa Marjatarhallemme Kauhavan Viinikan kylälle! Kasvatamme marjoja suurella intohimolla ja vuosien kokemuksella. Marjojen viljely on kuin lasten kasvatus: kasvulle luodaan parhaat edellytykset, ja kun tuotteet lähtevät asiakkaalle, saamme olla niistä ylpeitä.

- Rakkaudella Anni -

Anni

Tule käymään talossa – täällä voit astua sisään Marjatarhan elämään. Meidän pihapiirissä voit sukeltaa vuosikymmenien taakse vanhan ajan elämään, tai tutustua uudenlaisiin marjojen tuotannon menetelmiin.

Kesäpäivänä vohvelikahviosta tulvahtaa vastaan herkkujen tuoksu, ja tilamyymälästä voit tuoreiden marjojen lisäksi poimia hienoja marjatuotteita kotiin tai lahjaksi. Kaikki jatkojalosteet on valmistettu tilamme tuotteista. Maalaistalon pihapiirissä viihtyvät myös perheen pienimmät! 

Avaamme joulupuodin Kauhavalle os. Kauppatie 82 (K-Supermarket Kauppatien kiinteistö) 27.11.2021!

Valikoimastamme löydät monenlaista ihanaa:

- vadelmagögiä, mehuja, kuohujuomia, ihania hilloja, lahjapakkauksia tilamme tuotteista

- valloittavia käsitöitä: säärystimiä, sukkia, myssyjä, kasseja, keramiikkaa, kransseja, koruja, sisustuslaattoja, kaislatuotteita

- erilaisia leivonnaisia, teesekoituksia (myös jouluteetä), kahvia (myös joulukahvia), joululaatikoita tilauksesta, Peltolan Blue sinihomejuustoa, pipareita

- hunajaa ja erilaisia hunajatuotteita

Kaikki tuotteemme ovat suomalaisten pientuottajien valmistamia, eikä tässä vielä kaikki, sillä valikoimamme täydentyy :) 

Palvelemme

ke-pe klo 12-18

la 9-15

su 12-15

Lämpimästi tervetuloa!

 Annin Marjatarha

Pyysalontie 278
62200 Kauhava

Arja Raatikainen ja Reijo Laakso
p. 044 080 4005
anni@marjatarha.fi