Parhaat marjaherkut kypsyvät aivan lähelläsi!

Kasvatan Sinulle maukkaita ja erittäin korkealaatuisia marjoja, joita riittää syksyyn asti. Meillä maistuu aina kesä!

Tervetuloa marjatarhaamme Kauhavan Viinikan kylälle. Täällä mansikat,  vadelmat ja pensasmustikat kypsyvät katteen alla suojassa sateelta ja kylmiltä tuulilta. Siksi marjamme ovat suuria ja kauniita ja maistuvat ihanilta.

Tule käymään talossa – näet itse, kuinka toimimme. Vohvelikahviosta tulvahtaa vastaan herkkujen tuoksu, ja tilamyymälästä voit tuoreiden marjojen lisäksi poimia hienoja marjatuotteita kotiin tai lahjaksi. Maalaistalon pihapiirissä viihtyvät myös perheen pienimmät.

Lämpimät kiitokset kaikille asiakkaillemme mukavasti sujuneesta  kesästä 2020!

Pian glögipadat porisevat jälleen, ja hillokattilat levittävät herkullisia tuoksuja ympäriinsä.

Joulun alla miltei kaikki markkinatapahtumat ovat peruttu, mutta olemme myymässä vadelmaglögiä, kuohujuomia, mehuja ja hilloja kauppojen eteistiloissa joulun alla, sekä Seinäjoen Areenan joulumarkkinoilla viikkoa ennen joulua 2020. Näistä aikatauluista ilmoittelemme lisää naamakirjassa.

Jotta elämä ei olisi yhtä ankeutusta, järjestämme lisäksi jouluisen myyntitapahtuman Annin Marjatarhalla su 13.12.2020. Lapset voivat tavata joulupukin vanhassa tuvassa - ja tutkia maailmaa tonttujen vinkkelistä hakamaan tonttupolulla. Paikalla on heppoja kyydittämässä innokkaita talutusratsastajia, joulupuuropata porisee ja parikymmentä iloista myyjää on kojuissaan myymässä jouluherkkuja ja muita tarpeellisia tavaroita.

Päivitämme tapahtuman tietoja sitä mukaa, kun tiedämme lisää. Pysy siis kuulolla. Tapahtuma järjestetään, mikäli Korona-tilanne pysyy alueellamme rauhallisena. Pidetään huolta turvaväleistä ja muista tärkeistä asioista, niin voidaan odottaa joulua iloisin tonttuilumielin!

 Annin Marjatarha

Pyysalontie 278
62200 Kauhava

Arja Raatikainen ja Reijo Laakso
p. 044 080 4005
anni@marjatarha.fi