Meidän tarinamme

Marjatarhaa ei olisi ilman Annia, hänen ammattitaitoaan ja elämän mittaista intohimoaan marjoja kohtaan. Sitä ei olisi myöskään ilman Laakson vanhaa sukutilaa, jonka pelloilta heinä on väistynyt kehittyneen teknologian ja makeiden marjojen tieltä.

Emäntä

Olen Anni, viralliselta nimeltäni Arja Raatikainen, ja olen tehnyt nuoresta saakka töitä marjojen parissa. Minua on aina kiinnostanut paitsi viljelyn kehittäminen, myös kaikki se hyvä, mitä marjoista tutkitusti ihmiselle koituu. 

Rakkaus eteläpohjalaiseen Reijoon toi minut muutama vuosi sitten Itä-Suomesta Kauhavalle, eikä aikaakaan, kun kotimme pihapelloille alettiin perustaa marjatarhaa. Nyt käytössämme on lähes kaksi hehtaaria tunneleita, joiden sisällä marjojen satokausi on pitkä ja marjojen maku ja laatu säilyvät ensiluokkaisina. Mansikkaa viljelemme myös avomaalla. 

Työmme tärkein tavoite on tyytyväiset asiakkaat. Suurin ilomme on, kun voimme tarjota Sinulle parasta, mihin pystymme.

Isäntä

Olen Reijo Laakso, ja sukuni on asunut Kauhavan Viinikan kylällä jo 130 vuoden ajan. Teen päätyönäni alumiinirakenteita Stroitel Oy:ssa, jonka toimitilat sijaitsevat samassa pihapiirissä marjatarhan kanssa. Sesonkien aikana kiirettä riittää myös pellon puolella.

Marjat ovat eläviä organismeja. Yritämme jatkuvasti oppia tuntemaan ne paremmin.  Hoivaamme niitä hellyydellä ja arvostaen.

Uskomme puhtaan, lähellä tuotetun ruuan tulevaisuuteen. Toimimme avoimesti ja läpinäkyvästi. Olet tervetullut tilallemme katsomaan, mistä marjamme tulevat.